A Cars forum. AutoBanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » AutoBanter forum » Auto makers » Audi
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Rough running T T



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old July 31st 04, 05:48 AM
Lee Jordan
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default Rough running T T

I have a 2000 TT with just under 36000 miles on it. Tonight, all of a
sudden, as I was leaving an intersection, it started running really
rough. When you give it gas to take off, you can hear a loud sucking
sound under the hood. Kinda like it's sucking a lot of air but it
doesn't want to move very fast. It seems to idle fine. Anybody have an
ideas. Thanks for any suggestions.

Ads
  #2  
Old July 31st 04, 06:29 AM
John
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

I had a Saab 9000 Turbo that did the same thing, you might want to
check your plumbing from the tubo to the intake and make shure you
didn't blow a line off, don't know if that will help or not, best of
luck. John
On Sat, 31 Jul 2004 00:48:50 -0400, (Lee
Jordan) wrote:

>I have a 2000 TT with just under 36000 miles on it. Tonight, all of a
>sudden, as I was leaving an intersection, it started running really
>rough. When you give it gas to take off, you can hear a loud sucking
>sound under the hood. Kinda like it's sucking a lot of air but it
>doesn't want to move very fast. It seems to idle fine. Anybody have an
>ideas. Thanks for any suggestions.


  #3  
Old August 1st 04, 11:09 AM
Lee Jordan
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

Thanks. You were right on the money. Found the disconnected line right
away.

 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Alfa GT Servicing & running costs Vic Wolyncevic Alfa Romeo 1 August 11th 04 10:50 AM
156 engine running poor at about 2000 rpm Guus Obelink Alfa Romeo 2 July 19th 04 04:41 PM
Alfa 146 rough idle searle Alfa Romeo 0 May 7th 04 07:45 PM
166 3.0V6 Rough Idle m.knox100 Alfa Romeo 0 April 25th 04 08:08 PM


All times are GMT +1. The time now is 11:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2020 AutoBanter.
The comments are property of their posters.